Healthy Water

Veilig drinkwater zonder bacteriën en medicijnen

Nu 25% korting   op de Healthy water filter bij aanschaf van een Iqualq waterondharder.
  • Gezond drinkwaterHealthy Water
  • Geen medicijnresten
  • Geen bacteriën
  • Geen ongewenste stoffen
  • Eenvoudig te plaatsen
  • Topkwaliteit drinkwater
  • Reduceer plastic afval

Bronwater uit plastic flessen gezonder dan kraanwater? Nederlands drinkwater is goed en drinkbaar. Toch drinken we liever duur water uit plastic flessen. Schadelijk voor het milieu en de portemonnee, dat moet anders! Verbeter smaak, neutraliseer geur en verwijder ongewenste stoffen, medicijnresten (antibiotica) met Boshuis Healthy Water filtersysteem.

We zijn steeds bewuster van de kwaliteit van ons water. Er komen steeds meer vragen en berichten over medicijnen (antibiotica) en pesticiden (bestrijdingsmiddelen) in het drinkwater. Onderzoek door het RIVM wijst uit dat het nog niet direct schadelijk hoeft te zijn. De gevolgen op langer termijn zijn echter onbekend. Waarom wachten en risico nemen als u zelf voor gezond drinkwater kunt zorgen? Healthy Water is water zonder medicijn-, antibiotica-, pesticiden- en bacterieresten en met van nature aanwezige mineralen. Bescherm uzelf en uw kinderen tegen mogelijke schadelijke gevolgen nu en in de toekomst. Stop met flessen water drinken en gebruik dezelfde kwaliteit water gewoon uit eigen tapkraan.

Healthy Water filtersysteem

Het Healthy Water filter bevat een Special-Actief-Carbon met een speciale zilvercoating. Zilver is bacterie-dodend en verwijdert bacteriën en dergelijke organisme. Daarnaast worden medicijnresten uit het water gehaald. De werking van dit filtratieproces is onafhankelijk en geaccrediteerd getest.

 
Filter Werking Afmeting (HxBxD cm) Flow max l/m
Actief Carbon Smaak, geur, gifstoffen 31x20x12 cm 8
S-Actief-Carbon&Zilver Bacterie en medicijnen 31x20x12 cm 8
       
Toevoer watertemperatuur 10 – 40 graden
Levensduur filters max 1 jaar (afhankelijk van waterkwaliteit)
Chloor vermindering 99,9%
Special-Actief-Carbon & Zilver Certificaat Acc. UNE EN 12915 – 1:2009

Filtermaterialen en gebruikte onderdelen zijn goedgekeurd voor gebruik in menselijke consumptie toepassingen.

Healthy Water Toepassing

Uitermate geschikt voor Point-Of-Use (POU), daar waar drinkwater getapt wordt. Kan worden aangesloten op de standaard (keuken)mengkraan of een speciale drieweg-mengkraan. Een drieweg-mengkraan heeft een extra aansluiting voor Healthy Water. Vraag naar de mogelijkheden en uitvoeringen voor een drieweg mengkraan.

Healthy Water Accessoires

Healthy drinkwater wil je graag healthy houden en overal gebruiken, thuis en onderweg. Healthy drinkwater meenemen in een plastic fles kan gevaarlijk zijn. Sommige plastics bevat BPA, ofwel weekmakers. Deze weekmakers kunnen ongemerkt uit het plastic verdampen en in het drinkwater terecht komen. Geen Healthy Water oplossing!

Boshuis Healthy Water oplossing is een bidon en een karaf van natuurlijke en duurzame materialen. Duurzame materialen die lang mee gaan. Geen plastic flessen meer! Reductie in plastic flessenafval.

Healthy Bidon

De Healthy Water bidon is gemaakt van een hoogwaardig RVS. De dop van de bidon is gemaakt van een niet BPA houdende hoogwaardige kunststof. De Healthy-Bidon is robuust, gemaakt om lang mee te gaan en kan tegen een stootje.

Healthy Karaf

Het Healthy Water Karaf is gemaakt van hoogwaardig dikwandig glas. Natuurlijk is glas minder robuust dan RVS, maar door de dikke wand kan de karaf tegen een stootje. Het glas en de mooie rondingen geeft het Healthy-Karaf een trendy uitstraling die past in iedere leefstijl.

RENSMAwaterbehandeling

Tel.: 0511 794 525
Email: info@rensma.nl
adres: Fogelsang 69
9271 GC De Westereen