Waterontharder prijzen

Wat kost een Boshuis waterontharder?

Kosten waterontharder

Een Boshuis Iqualq waterontharder heeft u al vanaf € 1345,  afhankelijk van het type waterontharder. In het informatiepakket vindt u de verschillende uitvoeringen, capaciteiten en prijzen. Vraag het informatiepakket vrijblijvend aan via het aanvraagformulier.

De montagekosten zijn afhankelijk van de plaatsingsmogelijkheid. Standaard montagekosten zijn €250,-. Belangrijk hierbij is dat de water- en afvoerleiding binnen 3 meter aanwezig zijn. Deze kosten zijn exclusief graaf- en boorwerkzaamheden. Voor een advies op maat komen wij graag vrijblijvend de plaatsingsmogelijkheden bekijken in uw woning. Neem contact op om een afspraak te maken.

Jaarlijkse kosten

Buiten de aanschaf kosten van de waterontharder zijn de jaarlijkse kosten alleen de aanschaf van het regeneratiezout. Hoeveel zout de waterontharder verbruikt is afhankelijk van het waterverbruik en het type waterontharder. Bij de technische specificaties vindt u een richtlijn van het zoutverbruik op jaarbasis per type waterontharder.

Naast de aanschaf van regeneratiezout adviseren wij gebruik te maken van het Service Plus abonnement. De kosten van het Service Plus abonnement zijn €84,- per jaar. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend. Met het Service Plus abonnement ontvangt u een all-in garantie en beschikt u gegarandeerd over een optimaal werkende waterontharder. neem contact op.